Interessante links

 

Ben je op zoek naar een authentiek adresje in de streek, of een zaak die er voor gaat met hart en ziel, hierbij alvast enkele tips. Of heb je zelf een leuke tip? Contacteer ons. Klik HIER om een mailtje te sturen.

 

Klik op de naam om de desbetreffende site te openen.

Naam Omschrijving
 Bierkroeg Den Hulst   Kleine gezellige bruine kroeg met meer dan 200 streekbieren op de kaart. Een cafébaas die altijd 'goeiemorgen' roept, welk moment van de dag ook! 
 Brasserie Westelhof   De menukaart van Dominique is een culinaire wandeling door de Merode. Seizoensgerechten en streekproducten, lokale biertjes. De "chef" in de keuken doet er heerlijke dingen mee.  
 Carpe Diem Westerlo   Zoals de naam van de B&B verklapt: Pluk de dag. Een ontbijt om u tegen te zeggen geeft u genoeg zuurstof om de streek te ontdekken. Kijk uit het raam en je ziet de kerktoren van Westerlo. Stap uit de voordeur en je wandelt het bos rond het Merodekasteel in. 
 Casa de Sabores   Niet bepaald een restaurant met gerechten van de Kempen, maar op en top authentiek Portugees, en supergezellig. Kees Visser en zijn Portugese vrouw maken heerlijke vis- een vleesborden, en experimenteren met lokale recepten. 
 De Meren Langdorp   B&B De Meren flirt met het Hageland en de Merode, doordat het net op de grens ligt. Greet zorgt voor een heel persoonlijk onthaal en tovert lekkere streekproducten op de ontbijtafel. 
 De Winning Messelbroek   De Winning is een gerestaureerde langevelhoeve gelegen in één van de mooiste natuurgebieden van het Hageland: de Demervallei, een groene gordel van velden, bossen en ... stilte... B&B De Winning heeft 2 kamers met alle modern comfort. Max 4 personen per kamer. Bij aankomst een glaasje zelfgemaakte wijn of ... Welkom!!!  
 Djinn Creations   Djinn Creations zet uw product of boodschap in de kijker door middel van een doelgerichte mediacampagne. Hierbij hoort ook een aangepaste website, bannering, op jouw visie afgestemd. In overleg met de klant wordt bekeken hoe we op de efficiëntste manier de beoogde doelgroepen bereiken en de nodige pers- en media-aandacht realiseren en dit zowel in de gespecialiseerde pers, radio, TV en op websites. 
 eco2eco   Neen, geen B&B of verwenarrangement. Maar wel een product van de streek. eco2eco uit Westerlo verwent uw huis, door het grondig te ontleden op het vlak van energieverbruik. En als uw huis verwend wordt, straalt dat ook af op haar bewoners... En op hun portemonnee. 
 Elschot Stables   Ontdek de Merodebossen te paard onder ervaren begeleiding. Zowel voor beginners als ervaren paardrijders. 
 Hof van Zichem   Persoonlijke touch. Prettig gestoorde bediening. Veel aandacht voor verse gerechten en streekbieren. 
 HOP & Co bvba   Een Antwerpse verdeler van bieren van kleine brouwerijen, zorgvuldig geselecteerd en met zorg aan de man en de vrouw gebracht. 
 Lekker Trappen en smullen in de Kempen!   Paters & Prinsen en Lekker Trappen vonden mekaar in de ontwikkeling van een culinaire fietstocht langs de mooiste plaatsjes in de Merodebossen. Surf snel naar www.patersenprinsen.be/culinaire fietstocht of www.lekkertrappen.be 
 Mie Maan   De oudste en meest authentieke herberg van heel het Merodegebied, de 4e generatie sinds Mie Maan staat aan de toog. Lekkere streekgerechten en fantastische fiets- en wandelroutes. 
 Natuurboerderij het Bolhuis   Biologische boerderij waar er ook 2 kamers zijn om te genieten van ruimte en rust van het natuurgebied Dassenaarde. Bolhuis won de Bio-award 2010 omwille van het mooie samengaan van landbouw en biodiversiteit 
 Plattelandsproject De Merode   Het plattelandsproject De Merode ontwikkelt projecten in en rond de Kempense Merodebossen en de overgang naar het Demerland om deze streek op de kaart te zetten als toeristische trekpleister. Met en door lokale ondernemers. 
 Poedertoren   Bitloos paardrijden voor jong en oud, klein en groot, in een prachtige omgeving. Warm onthaal door Linda en Rudy. 
 Prik en Tik Zammel   Uitstekende bierhandelaar met veel streekbieren en geestelijke vader van de flierefluiter. 
 Wakkerdal   Een aantal Laakdalse inwoners hebben zich verenigd in Wakkerdal. Deze enthousiastelingen organiseren regelmatig sociale, culturele en ecologische activiteiten. Zo stonden Jelle Cleymans, Miek en Roel en Guido Belcanto reeds op hun podium. Maar er gebeurt meer. Bekijk rustig de website en ontdek wat Wakkerdal allemaal in petto heeft. 
 Welcome Home Laakdal   Stijn en Stijn hebben groene vingers, dat zie je aan de mooie tuin. En ze kunnen ook lekker koken. In B&B Welcome Home staat de Paternoster ook steeds koud! 
 Westel Folk   Centrum voor levende folklore, die oude Kempische muziek zoekt, koestert en doet heropleven. Tal van optredens en muziekcursussen. 
 Zinnen en minnen Herselt   Een gastvrouw die heel graag tijd voor je maakt. Een kamer in het grootste stiltegebied van de omgeving. Eindeloos wandelen, en toch leuke adresjes net om de hoek. Arrangementen voor een dag, of twee...